Velkommen til AA-VM

Fremstilling  af Værktøjer

Vi har solid erfaring inden for både snit og stands samt formfremstilling.

Vi er specialister i

Værktøjsfremstilling

Hos Aarestrup værktøjs- og maskinfabrik fremstiller vi værktøjer, specialmaskiner og komponenter. Delen med værktøjsfremstilling var det første, Aarestrup værktøjs- og maskinfabrik beskæftigede sig med, da virksomheden blev grundlagt tilbage i 1983. Vi kan derfor med garanti stå inde for både vores erfaring og kvalitetsarbejde.

Vi fremstiller værktøj i tæt samarbejde med vores mange samarbejdspartnere og står for hele processen fra idé til færdigt produkt. Vi leverer totalløsning for kunder i hele landet med blandt andet CNC bearbejdning og konstruktion.

Værktøjer til metal- og plastindustrien

Uanset om der er behov for træk, følgesnit, buk eller sprøjtestøbning, kan vi hos Aarestrup værktøjs- og maskinfabrik udføre den nødvendige opgave, I har behov for. Vi producerer emner med ultrafine tolerancer og produkter, der lever op til de mest avancerede krav på markedet.

Vi kender alle dine udfordringer og kan imødekomme dem. Vores moderne værksted arbejder med de nyeste præcisionsteknikker med kvalitetsudstyr for at fremstille værktøjsdele, der matcher de høje krav, der stilles. Vores værktøjsfremstilling udføres præcis til dit behov for at løse dine udfordringer. Ud over værktøjsfremstilling beskæftiger vi os hos Aarestrup værktøjs- og maskinfabrik også med rådgivning og samarbejde omkring eksempelvis produktudvikling, materialevalg, fremstilling af prototyper og meget mere.

Vi er med hele vejen fra idé til færdige produkt. Med 40 års erfaring indenfor fremstilling af værktøjer og specialmaskiner ser vi løsninger til ethvert behov.

Vi udfører

Høj kvalitets værktøjsfremstilling med Aarestrup værktøjs- og maskinfabrik

Vi brænder for vores fag og det at overlevere et færdigt, gennemarbejdet produkt af høj kvalitet. Aarestrup værktøjs- og maskinfabrik bygger på præcision, omhyggelighed og høj kvalitetsservice.

Vi har en række samarbejdspartnere, men vi vil også gerne være din medspiller. Hos Aarestrup værktøjs- og maskinfabrik går vi langt for at finde den mest optimale løsning og producerer emner til mange forskellige brancher og behov. Vi vil også gerne producere til dit behov for udvikling, design og produktion.

Hos Aarestrup værktøjs- og maskinfabrik udvikler vi konstant vores kompetencer i tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere. Vi har en lang række fremstillede specialmaskiner bag os, herunder blandt andet:

· Kombineret sammenbygget presse med transferløsning for aluminiumsprofiler
· Pladesaks til trapezplader for profilanlæg