Velkommen til AA-VM

Konstruktion

Konstruktion af værktøjer og emner er et af vores specialer.

Konstruktion

Produktoptimering

Konstruktion af værktøjer og emner er et af vores specialer. Vi har en innovativ og professionel tilgang til opgaverne, og kan optimere og designe emner således levetiden på værktøjet, samt kvaliteten af produktet forbedres.

En innovativ konstruktion er ofte nøglen til et succesfuldt produkt, som med det rigtige design og materialevalg kan give høj kvalitet og lang levetid – resulterende i gode besparelser for vore kunder.

Tag kontakt med os og få en snak med en konstruktør og hør hvad vi kan hjælpe dig med.

Udvikling

Jo før jo bedre…

Udvikling, konstruktion og sparring, omkring et nyt produkt med leverandøren, kan ofte forkorte gennemløbstiden markant.

Med udgangspunkt i en idé fra kunden, tager vi hånd om konstruktion og optimerer emner til støbning, stansning, bearbejdning eller anden form for produktionsmetode. Vi er behjælpelig med 3D simulering af værktøjer og emner, og implementerer forbedringer i tæt dialog med kunden.

Vores konstruktører har den rette erfaring og indstilling til at føre dit projekt sikkert i havn.

Hos Aarestrup værktøjs- og maskinfabrik udvikler vi konstant vores kompetencer i tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere. Vi har en lang række fremstillede specialmaskiner bag os, herunder blandt andet:

· Kombineret sammenbygget presse med transferløsning for aluminiumsprofiler
· Pladesaks til trapezplader for profilanlæg