Velkommen til AA-VM

CNC bearbejdning

Herunder kan i læse om vores bearbejdningsmetoder samt i bunden af siden finde en maskinliste.

Vi udfører

Effektiv og Præcis CNC Bearbejdning

CNC (Computer Numerical Control) bruges primært i maskinindustrien til præcisionsopgaver. CNC-maskiner er programmeret til at kunne opfylde den essentielle præcision, der er behov for. Programmeringssproget kan styre alt fra fræsere og drejebænke til skæremaskiner og slibemaskiner.

Skal du have foretaget CNC-arbejde, står Aarestrup Værktøjs- og Maskinfabrik klar med de nødvendige maskiner og erfaring til at kunne være din totalleverandør indenfor CNC bearbejdning.

Hos Aarestrup Værktøjs- og Maskinfabrik råder vi over en lang række maskiner og kan yde forskellige bearbejdningsmetoder under tæt samarbejde med høj kvalitetskontrol gennem samarbejde med Zeiss. Derfor kan vi stå fuldt ud inde for den løbende kvalitet af vores arbejde indenfor CNC bearbejdning.

CNC fræsning

Fræsning med CNC teknikken anvendes til at fremstille emner med både plane og krumme overflader. Fræsningen sker af et roterende værktøj, der skærer overflødigt materiale væk. I industrien bruges fræsning blandt andet til tandhjul. Hos Aarestrup Værktøjs- og Maskinfabrik råder vi over både 3,4 og 5 aksede CNC maskiner til fræsning. Ved hjælp af programmerne HyperMill og EdgeCam kan vi foretage CNC fræsning sikkert, effektivt og med uhyre stor præcision.

CNC drejning

En anden form for CNC bearbejdning foregår ved hjælp af moderne CNC drejebænke fra DMG samt stor erfaring med komplekse komponenter. Her kan vores medarbejdere udføre CNC drejning med alt fra små enkeltkomponenter til større serier. Ligesom fræsning, er CNC drejning en spåntagende bearbejdningsproces, der sker ved hjælp af et skærende værktøj. I modsætning til ved fræsning, hvor det bearbejdede emne holdes stille, roterer emnet, der bliver bearbejdet ved denne metode. Derudover minder de to bearbejdningsmetoder meget om hinanden. Drejning benyttes særligt til aksler, valser, hjul og cylindre.

Professionel

Gnist bearbejdning

Med ikke mindre end 4 stk. trådgnistmaskiner samt 1 stk. sænkgnistmaskine kan vi hos Aarestrup Værktøjs- og Maskinfabrik bearbejde komponenter, hvor præcision er altafgørende. Maskinerne betjenes ved hjælp af programmering af D-cam. Metoden bruges særligt til fremstilling af værktøj, forme samt stempler. Denne særlige metode kan bearbejde ledende materiale med en nøjagtighed ned på 0,001 mm. Ved hjælp af elektriske gnister.

Hos Aarestrup Værktøjs- og Maskinfabrik varetager vi alle former for CNC bearbejdning lige fra idéudvikling til det færdige produkt. Vi er din totalleverandør indenfor fræsning og drejning i både hårde og bløde metaller. Er du på udkig efter din næste samarbejdspartner, så henvend dig endelig til os. Vi hjælper kunder i hele Danmark i absolut bedste kvalitet og med mangeårig erfaring i branchen. Med os får du en kompetent partner, der hjælper med udvikling og konstruktion.

Maskinliste

Hos Aarestrup værktøjs- og maskinfabrik udvikler vi konstant vores kompetencer i tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere. Vi har en lang række fremstillede specialmaskiner bag os, herunder blandt andet:

· Kombineret sammenbygget presse med transferløsning for aluminiumsprofiler
· Pladesaks til trapezplader for profilanlæg